Keitele Forest Oy ja PiiMega Oy ovat allekirjoittaneet sopimukset puunkorjuun toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta

Keitele Forest Oy ja PiiMega Oy ovat allekirjoittaneet sopimukset puunkorjuun toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta.

Järjestelmä on otettu tuotantokäyttöön 11.7.2012. Järjestelmä kattaa puunhankinnan kaikki osa-alueet sekä logistiikkatoiminnallisuudet sisältäen kartat, ajoneuvo-ohjelman paikannuksineen ja rajapinnat hakkuukoneisiin.

Keitele Forest Oy on johtava yksityinen puunjalostusyritys, joka työllistää 300 henkilöä ja jonka liikevaihto on 120 M €.

PiiMega Oy on oululainen nopeasti kasvava ohjelmistotalo, joka on investoinut voimakkaasti sahojen toiminnanohjausjärjestelmien tuotekehitykseen nykyaikaisilla teknologioilla. Nyt allekirjoitettu sopimus vahvistaa PiiMegan asemaa sahateollisuuden merkittävänä järjestelmätoimittajana.

This entry was posted in Metsä, Puunjalostus. Bookmark the permalink.