Snellmanin Lihanjalostus siirtyy öljyttömään tuotantoon

Snellman-konsernin panostus ympäristövastuulliseen toimintaan jatkui edelleen, emoyhtiön ostettua 22,5 %:n osuuden Jeppo Biogas Ab:n osakekannasta.

Tavoitteena on, siirtyä öljystä riippumattomaan toimintaan Snellmanin Lihanjalostuksessa ja täten vähentää ympäristön kuormitusta. Investoinnin myötä Snellmanin Lihanjalostuksen hiilidioksidipäästöt tulevat vähenemään 3000 tonnilla / vuosi.

Snellmanin Lihajalostuksen toimittama lieju ja jätevesi muunnetaan Jeppo Biogas laitoksessa puhdistetuksi biokaasuksi. Biokaasua hyödynnetään Snellmanin Lihanjalostuksessa lämpö- ja höyrytuotannossa. Kyseessä on ympäristöystävällinen ja luonnollinen kiertokulku.

http://www.snellman.fi

This entry was posted in Yleiset uutiset. Bookmark the permalink.